Direct advies: 085 - 76 03 976
9.210 86 reviews
Start met Rijden OpdeZon 
>

Subsidie zonnepanelen Utrecht start

Inwoners profiteren van groot voordeel

Geplaatst op 14 mei 2013 door Paul Dalebout

subsidie zonnepanelen Leidsche RijnIn de gemeente Utrecht gaat de subsidieregeling voor collectieve aanschaf van zonnepanelen van start! Met deze regeling kun u als bewoner van Utrecht profiteren van hoge subsidies. Deze subsidie moet u aanvragen met minimaal 5 particulieren.

Wilt u ook profiteren van deze subsidie?

Dan is dit een geschikt moment! Om u te helpen voor de subsidie in aanmerking te komen, verzamelen wij namelijk alle geïnteresseerden in Leidsche Rijn en helpen wij een gezamenlijke aanvraag te realiseren. Wilt u hier meer over weten? Kom dan naar de informatie avond op woensdagavond 22 mei. Deze vindt plaats in vergadercentrum de Hoge Weide in Leidsche Rijn. U bent van harte welkom. De avond start om 20.00 uur (inloop v.a. 19.30 uur). Voor deelname kun u zich opgeven via info@opdezon.nl.

OpdeZon is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en monitoren van zonne-energie systemen. In de vorige ronde van de subsidie in Utrecht (in januari/februari 2013) hebben wij reeds 10 klanten geholpen bij het aanvragen van de subsidie en het installeren van de zonnepanelen.

Bent u toe aan een duurzame verandering? Laat ons u helpen!

Paul Dalebout

Geplaatst op 14 mei 2013 door:

Paul Dalebout

Specialist Rijden OpdeZon