Direct advies: 085 - 76 03 976
9.210 86 reviews
Start met Rijden OpdeZon 
>

Nog duurzamer rijden in uw Tesla?

Vraag nu uw OpdeZon Totaalplan aan!

 

Geplaatst op 10 juli 2019 door Jolijn van Vroonhoven

Daar staat hij dan, uw prachtige en duurzame elektrische Tesla. Of u nou de Model S, de Model X of de Model 3 rijdt, u heeft een ongeëvenaard elektrisch bereik. Dat vraagt natuurlijk om veel stroom. Dit kan gelukkig duurzaam en voordelig! Bij OpdeZon helpen wij u om op uw eigen zonne-energie te rijden. OpdeZon ontzorgt en regelt alles van plan tot installatie. Bovendien profiteert u van fiscale voordelen!

‘’Gedegen advies en nemen veel tijd om een goed plan te maken.’’
Tim via het onafhankelijke Feedback Company.

Wilt u met uw Tesla duurzaam en voordelig rijden op uw eigen zonne-energie? Vraag het “Rijden OpdeZon Totaalplan” aan, op maat gemaakt voor uw persoonlijke situatie. Bekijk hier een voorbeeld. Dit plan omvat alles wat u nodig heeft, namelijk: zonnepanelen, laadinfrastructuur, aanpassingen aan de meterkast, Smart Charging én inzicht in alle fiscale voordelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Vraag hier uw Totaalplan aan!

Hoe werkt het opladen van je Tesla met zonnepanelen

Hoe laadt u uw Tesla eigenlijk op?

Uw Tesla verbruikt twee tot vier keer zoveel elektriciteit als een gemiddeld Nederlands gezin. Uw auto heeft dus een flinke CO₂ uitstoot. Daarbij wordt in Nederland de meeste elektriciteit nog steeds geproduceerd door vervuilende kolen- en gascentrales. Gebruikt u stroom uit het elektriciteitsnet om uw Tesla op te laden? Dan is de kans groot dat u nog steeds op de dure en vervuilende stroom van een kolencentrale rijdt. Gelukkig kan dat duurzamer én voordeliger!

Dus laad uw Tesla duurzaam op met zonnepanelen

Wilt u echt groen en duurzaam rijden? Wek dan zelf de stroom voor uw Tesla op. Gewoon thuis met uw eigen zonnepanelen. Zo laadt u niet alleen veilig en snel, maar óók zeer rendabel en helemaal groen. Zonne-energie maakt u direct onafhankelijk van de grote energieleveranciers. Rijden op zonnestroom van uw eigen zonnepanelen vermindert ook nog eens uw CO₂ uitstoot tot nul!

‘’Het stond mij erg aan om met eigen zonne-energie te voorzien in mijn elektriciteitsbehoefte en onafhankelijk te zijn van energiemaatschappijen. OpdeZon is het beste op de hoogte van alle ins en outs met betrekking tot zonnepanelen, laadpalen en elektrische auto’s. Een toekomstige koper geef ik daarom hetzelfde mee als mijn omgeving: niet wachten, maar doen.’’
De heer Oomens.

Alle voordelen op een rij

Rijden op zonne-energie met uw Tesla heeft vele voordelen, namelijk:

  • Rij volledig duurzaam en groen
  • Word onafhankelijk van de grote energiemaatschappijen en de overheid
  • Rij gratis op uw eigen zonne-energie
  • Profiteer van uitgebreide fiscale voordelen
  • Behaal een rendement op uw investering tot 35%

Rijden op uw eigen zonne-energie gaat snel en zonder zorgen: want wij bieden een totaaloplossing en ontzorgen u van A tot Z!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Vraag hier uw Totaalplan aan!

Jolijn van Vroonhoven

Geplaatst op 10 juli 2019 door:

Jolijn van Vroonhoven

Redacteur Rijden OpdeZon