Direct advies: 085 - 76 03 976
9.210 86 reviews
Start met Rijden OpdeZon 
>

Leven op zonne-energie

Gratis stroom van uw eigen zonnepanelen

Geplaatst op 22 september 2012 door Paul Dalebout

Zonne-energie is onbeperkt en gratis. Met uw eigen zonnepanelen wordt deze zonne-energie eenvoudig omgezet in groene en duurzame stroom waarover u elke dag kunt beschikken. Elke dag gratis zonnestroom voor uw koelkast, computer, verlichting, televisie en zelfs uw elektrische auto!

Onze zon stuurt elk uur net zoveel energie naar de aarde als wij als mensheid
in een heel jaar gebruiken.

Zonnepanelen op je woning

Met zonnepanelen van OpdeZon kunt u zorgeloos leven zonder het milieu van toekomstige generaties te benadelen. Ook wordt u onafhankelijk van grote energiebedrijven met steeds stijgende prijzen.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Steeds vaker kiezen mensen bewust voor zonnepanelen omdat ze in hun energiebehoefte onafhankelijk willen zijn van grote energiebedrijven. Zonnepanelen zijn een uitstekend alternatief en besparen tevens flink op uw energierekening. Er zijn in korte tijd zeer veel zonnepanelen geproduceerd. Hierdoor zijn de kosten laag en is de technologie goed ontwikkeld. Zonnepanelen hebben een relatief korte terugverdientijd en zijn gemakkelijk in de bestaande bebouwing toe te passen. Met een rendement van 8 tot 12 % is het bovendien een prima investering die meer oplevert dan uw spaarrekening!

Type zonnepanelen

Geld verdienen met uw eigen zonnepanelen

Wanneer uw zonnepanelen meer energie opwekken dan u verbruikt, dan kun u deze energie terug leveren aan het elektriciteitsnetwerk. Aan het einde van ieder jaar wordt de door u afgenomen stroom verrekend met  de stroom die heeft teruggeleverd. Het verrekenen van deze teruggeleverde stroom wordt salderen genoemd. Zo bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar kunt u bovendien jaar in jaar uit verdienen met uw eigen zonnepanelen.

Stapt u over op de zon?

Paul Dalebout

Geplaatst op 22 september 2012 door:

Paul Dalebout

Specialist Rijden OpdeZon