Direct advies: 085 - 76 03 976
9.310 76 reviews
Start met Rijden OpdeZon 
>

Verkoopadviseur Rijden OpdeZon

Financieel adviseur gezocht die wil overstappen!

Ben jij een financieel adviseur (bijvoorbeeld hypotheekadviseur) die een stap naar de duurzame energiesector wilt maken? Heb jij ervaring in het begeleiden van (zakelijke) klanten bij het nemen van financiële en fiscale beslissingen en leer je snel? Kom dan het team van OpdeZon versterken als:

Verkoopadviseur Rijden OpdeZon

Vanwege uitbreiding zoeken wij een Verkoopadviseur Rijden OpdeZon voor het adviseren en verkopen van onze oplossingen aan klanten die elektrisch willen rijden op zonne-energie. De Verkoopadviseur Rijden OpdeZon adviseert klanten over de financiële, fiscale en technische aspecten van rijden op zonne-energie en helpt hen tot de juiste keuzes te komen. Klanten zijn typisch zakelijke klanten die een zakelijke installatie voor rijden op zonne-energie op hun privé-woning realiseren.

Over OpdeZon

OpdeZon is een jonge, ambitieuze en enthousiaste organisatie. Wij bieden een totaaloplossing voor elektrisch rijden op eigen zonne-energie aan onze veelal zakelijke klanten. Wij installeren zonnepanelen, laadpunten, batterijen en smart charging op bedrijfspanden en woningen door heel Nederland. Wij geven vakkundig technisch, financieel en fiscaal advies en leveren de allerbeste service. Onze missie is om elke elektrische auto in Nederland op te laden met lokaal opgewekte, duurzame zonnestroom.

Omschrijving functie

OpdeZon ontvangt elke dag aanvragen van mensen die hun elektrische auto willen opladen met zonnestroom. Als Verkoopadviseur Rijden OpdeZon volg je deze aanvragen telefonisch op. Je bespreekt de financiële, fiscale en technische mogelijkheden en adviseert de beste oplossing vanuit de business case van de klant. Je sluit de verkoop en blijft ook tijdens en na de projectfase betrokken. De Verkoopadviseur Rijden OpdeZon is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geboden oplossing, voor de tevredenheid van de klant en voor het genereren van omzet.

Jouw talenten

Als Specialist Rijden OpdeZon ben je integer, betrouwbaar en klantgericht. Je hebt een sterke drive om klanten te helpen vanuit je expertise. Je luistert actief en bent in staat om de klant écht te begrijpen. Je maakt verbinding met de klant en je benadert zijn vraag vanuit zowel bedrijfseconomisch als technisch perspectief. Je adviseert inhoudelijk en legt dit advies helder uit. Ook kun je de fiscale kant van de business case overzien en uitleggen aan de klant. De Specialist Rijden OpdeZon communiceert van nature goed.

Jouw kennis, ervaring en vaardigheden

Je hebt WO werk- en denkniveau en je beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische HBO/ WO opleiding. Financieel en fiscaal ben je goed onderlegd en je bent in staat om je de benodigde technische kennis snel eigen te maken. Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring als financieel adviseur. Je bent hands-on, handig met computers en bij voorkeur gewend op een Mac te werken. Je hebt een goede taalvaardigheid in het Nederlands, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden

– Een uitdagende fulltime positie binnen een ambitieus, duurzaam en groeiend bedrijf
– Zeer geïnteresseerde leads en klanten die vaak overlopen van enthousiasme
– Uitstekende groei- en opleidingsmogelijkheden
– Goede arbeidsvoorwaarden

Iets voor jou?

Ben jij de topper die wij zoeken? Reageer dan naar Leonie Melenhorst en stuur je motivatie en cv naar info@nabijcoaching.nl*. Bij wederzijdse interesse gaan we graag met je in gesprek.

* Nabij HR coaching & advies coördineert de werving & selectie van deze vacature.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Je vindt ze hier.

Electrische auto laden op zonne-energie
Liever direct advies?
085 - 76 03 976