Direct advies: 085 - 76 03 976
9.210 92 reviews
Start met Rijden OpdeZon 
>

OpdeZon…

Experts in duurzaam rijden op zonne-energie

“The Stone Age didn’t end because we ran out of stones (…)”

Tony Seba – Auteur van ‘Clean Disruption’


Elektrisch Rijden op Zonne-Energie is een fantastisch voorbeeld van nieuwe inspirerende technologie! We zijn zelfvoorzienend en onafhankelijk lang voordat de fossiele brandstoffen op zijn!”

Paul Dalebout – Oprichter en zonne-energiespecialist

 

Wie zijn wij?

Wij zijn experts in duurzaam rijden op zonne-energie. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer, zonne-energie, energie opslag en smart energy op de voet.

Onze passie is om onze klanten te helpen bij het implementeren van deze nieuwe technologieën en ze op weg te helpen in de nieuwe werkelijkheid.

Wij bieden een totaaloplossing voor Elektrisch Rijden op Zonne-Energie

Wij helpen onze zakelijke en particuliere klanten van A tot Z met onze Rijden OpdeZon Totaaloplossing. U ontvangt een complete oplossing, speciaal gericht op uw situatie, welke we in eigen beheer implementeren. Daarna monitoren en onderhouden we uw zonne-energiesysteem en laad-infrastructuur.

Naast het realiseren van uw zonne-energiesysteem helpen we u met het in kaart brengen en realiseren van fiscale voordelen, subsidies en –  indien nodig – vergunningen.

Daar blijft het echter niet bij.

Wij zijn uw partner voor elektrisch rijden op zonne-enegie!

Technologische ontwikkelingen gaan door. Binnenkort slaan we overtollige stroom op in onze eigen batterijen (en die van onze auto!) of we verkopen deze aan de buurman omdat zijn elektrische auto een bijna lege batterij heeft.
OpdeZon volgt deze nieuwe ontwikkelingen op de voet en houdt u hier graag van op de hoogte.

Veelbelovende nieuwe technieken nemen we vroegtijdig in onze propositie op!

Wij ontzorgen u bij het elektrisch rijden op uw eigen zonne-energie!