Direct advies: 085 - 76 03 976
9.210 92 reviews
Start met Rijden OpdeZon 
>

Partners van OpdeZon…

Samen creëren wij een nieuwe werkelijkheid!

Samen met onze partners creëren wij een nieuwe werkelijkheid waarin mensen elektrisch rijden op hun eigen zonnestroom en onafhankelijk zijn van de grote energiebedrijven.
Tesla Energy Certified Installer

Het Amerikaanse bedrijf Tesla leidt met zijn toonaangevende visie de wereld in de transitie naar schone energie. OpdeZon is als Tesla Energy Authorized Reseller opgeleid en gecertificeerd om de Tesla Powerwall te installeren bij haar klanten.
Daarnaast plaatst OpdeZon Tesla’s eigen laadpunt, de Tesla Wall Connector.

OpdeZon is door Tesla officieel gecertificeerd als Tesla Energy Authorized Reseller.


OpdeZon LG Pro Partner

LG Solar is de meest innovatieve en betrouwbare producent van zonne-energie in de wereld. LG Solar won al meerdere malen de prestigieuze Intersolar Award en de Plus X Award.

OpdeZon is door LG Solar officieel gecertificeerd als LG Solar Pro Partner.

Unknown

SolarEdge is wereld-marktleider op het gebied van omvormers in combinatie met power optimizers. Met de gepatenteerde power optimizer techniek van SolarEdge produceert een zonne-energie systeem tot 30% meer. Bovendien is per zonnepaneel te volgen hoe goed het presteert. Eventuele problemen worden zo sneller gevonden, geanalyseerd en opgelost.

OpdeZon is partner van SolarEdge en werkt uitsluitend met SolarEdge Power Optimizers.


Living Lab Smart Charging

‘Nederland rijdt op zon en wind’. Dit is de toekomst zoals de deelnemers van het Living Lab Smart Charging hem voor ogen hebben. In dit samenwerkingsverband wordt onderzocht hoe Smart Charging de transitie naar 100% duurzaam rijden mogelijk kan maken. OpdeZon zet zich in om met haar praktijkervaring het Living Lab verder te helpen en profiteert van de breed aanwezige kennis bij de aanwezige partners.