Direct advies: 085 - 76 03 976
9.510 59 reviews
Start met Rijden OpdeZon 
>

Partners van OpdeZon…

Samen creëren wij een nieuwe werkelijkheid!

Samen met onze partners creëren wij een nieuwe werkelijkheid waarin mensen onafhankelijk zijn van de grote energiebedrijven en elektrisch rijden op hun eigen zonnestroom.
Cohere partner OpdeZon

Cohere Energy Solutions biedt laadoplossingen voor elektrische auto’s.
Cohere is baanbrekend met haar eigen smart charging systeem Maxem.


Mister Green

MisterGreen is Nederlands enige lease maatschappij voor geheel elektrische auto’s. De gehele vloot van MisterGreen rijdt op alternatieve energiebronnen, zonder concessies te doen aan comfort, kwaliteit en design.

OpdeZon en MisterGreen werken samen om lease-auto’s van klanten op zonnestroom laten rijden.


Tesla Energy Certified Installer

Het Amerikaanse bedrijf Tesla leidt met zijn toonaangevende visie de wereld in de transitie naar schone energie. OpdeZon is als Tesla Energy Authorized Reseller opgeleid en gecertificeerd om de Tesla Powerwall te installeren bij haar klanten.
Daarnaast plaatst OpdeZon Tesla’s eigen laadpunt, de Tesla Wall Connector.

OpdeZon is door Tesla officieel gecertificeerd als Tesla Energy Authorized Reseller.


OpdeZon LG Pro Partner

LG Solar is de meest innovatieve en betrouwbare producent van zonne-energie in de wereld. LG Solar won al meerdere malen de prestigieuze Intersolar Award en de Plus X Award.

OpdeZon is door LG Solar officieel gecertificeerd als LG Solar Pro Partner.


Unknown

SolarEdge is wereld-marktleider op het gebied van omvormers in combinatie met power optimizers. Met de gepatenteerde power optimizer techniek van SolarEdge produceert een zonne-energie systeem tot 30% meer. Bovendien is per zonnepaneel te volgen hoe goed het presteert. Eventuele problemen worden zo sneller gevonden, geanalyseerd en opgelost.

OpdeZon is partner van SolarEdge en werkt uitsluitend met SolarEdge Power Optimizers.


Living Lab Smart Charging

‘Nederland rijdt op zon en wind’. Dit is de toekomst zoals de deelnemers van het Living Lab Smart Charging hem voor ogen hebben. In dit samenwerkingsverband wordt onderzocht hoe Smart Charging de transitie naar 100% duurzaam rijden mogelijk kan maken. OpdeZon zet zich in om met haar praktijkervaring het Living Lab verder te helpen en profiteert van de breed aanwezige kennis bij de aanwezige partners.